Centralair – Wand full options

CENTRALAIR’s Wand Full Options airco, de nieuwste versie met geavanceerde functies en een beter filtersysteem, biedt meer dan koeling/verwarming. De airco zuivert effectief de lucht met gespecialiseerde filters. Het cold-CATALYST-filter verwijdert chemicaliën zoals koolmonoxide, waterstofsulfide, ammoniak, benzeen en formaldehyde. De luchtzuivering wordt versterkt door het Bio HEPA-filter, dat tot 99% van de stofdeeltjes en bacteriën aanpakt, inclusief schimmelcellen en virussen van 0,1 tot 0,3 m groot.

De CENTRALAIR Wand Full Options airco is energiezuinig, gebruikt R32-koelmiddel en heeft een stijlvol paneel dat in elk interieur past. Hij kan verwarmen bij -25°C. WiFi-bediening is standaard, en de afstandsbediening heeft 3 extra functies: ZELFREINIGING, continue VERWARMING op 8°C en de FOLLOW ME-functie voor de temperatuursensor.

Optimaal comfort wordt verder gegarandeerd door de 3D-luchtstroomfunctie, die luchtcirculatie en temperatuurverdeling verbetert. Met CENTRALAIR’s Wand Full Options airco haal je geavanceerde technologie in huis die jouw comfort verhoogt.