Warmtepomp monoblock 22 – 30kW

In het monoblock type warmtepomp is het koelmiddelsysteem volledig geïntegreerd in de externe unit. Zo’n oplossing zorgt vooral voor goede thermische isolatie, ruimtebesparing en stille werking van het apparaat. Bovendien zorgt het compacte ontwerp voor eenvoudige installatie en eenvoudig onderhoud.

De nieuwe serie Centralair warmtepomp monoblock wordt gekenmerkt door de mogelijkheid van werking in een zeer breed scala van buitentemperaturen. Bovendien valt de aanzienlijk stillere constructie van de externe unit op. Naast de mogelijkheid om tot 16 units via het MODBUS-protocol aan te sluiten, biedt de Centralair warmtepomp monoblock serie ook de mogelijkheid om tot 6 units aan te sluiten in een cascade systeem. De unit is uitgerust met een USB-poort om de software bij te werken en instellingen op te slaan.

De nieuwe ComfortHome app voor tablet en telefoon stelt u in staat om op afstand de stroom- en warmwatertemperaturen te regelen, zones te schakelen en elektriciteitsverbruik te beheren.